Category Archives: Uncategorized

TV-spill på skjermen

Akkurat nå sitter jeg her i husets beste lenestol (strengt talt den eneste vi har) og ser på at noen spiller TV-spill. Det er en figur med maske og hvit genser som kjører motorsykkel. Den skal kjøre på en tilsynelatende ganske krevende bane og få tak i sånne store, gule mynter som ligger langs veien. Det sier pling hver gang man treffer dem. En ganske fin lyd, egentlig. Det ser litt morsomt ut. Selv har jeg ikke forsøkt det. Ikke fordi jeg ikke vil, men fordi jeg ikke har tenkt så mye over det. Dessuten har jeg ikke en slik fin flatskjerm-TV selv, men en gammel klumpe-TV.

Skal jeg skaffe meg en nyere variant? Er det noen som i det hele tatt eier en slik gammel mursteins-TV bortsett fra meg i disse dager? Hm. Jeg har funnet noe ganske interessant på internett da. Man kan låne penger på denne siden: http://låne3000.no. Hvis jeg skal gå for dette alternativet, må jeg nok lage en nedbetalingsplan først, så jeg vet at jeg kan betale det ned. Det er viktig! Nok om det.

Skapet er svart og høyt

Jeg var på utkikk etter sms lån uten kredittsjekk. Jeg ønsker meg nemlig et solid skap. Det har seg slik at det er et skap i rommet her, og det skapet er ikke mitt. Det er stort og høyt. Veldig stort. Lurer på hva som er inni der. Det har to skapdører og to sånne skuffer nederst. Kanskje det er klær inni der? Hvem vet? Han som bor her vet nok hva som er inni der. Oppå skapet ligger det en hjelm og en hatt og en rød dings som jeg ikke ser hva er.

Den har sånne man holder i for å åpne skapet. Hva er det det kalles det man holder i. Ah, håndtak er det. Så kan man åpne om man vil hvis man holder i disse håndtakene og drar. Nå fant jeg nettopp ut at det er klær som skjuler seg inni skapet. Ikke så spennende med andre ord. Klær må jo være et sted. Hade’a!

Mange alternativer å velge mellom

Endelig foreligger trekningen for neste runde i cupen! Og tror du sannelig ikke vi skal ti Trondheim for å spille mot selveste Rosenborg på Lerkendal. Cupfeberen står i taket. Dette kan bli vår sesong. Hvis vi bare finner en veg forbi RBK gjenstår det ikke mange andre storlag mellom oss og Ullevaal. Det sier seg selv at det blir tur til Trøndelag, ja! Har allerede ordnet billett til kampen. Hotell har blitt bestilt, og vi skal kjøpe flybilletter senere i kveld. Dette er jo sånt som man ikke kan måle i penger, men dessverre koster det jo uansett nettopp penger. Ganske så mye penger, faktisk.

Olike muligheter til å ordne finansieringen

Tror nesten vi må innom låne-penger-uten-inntekt.no/lane-penger-uten-kredittvurdering/ for å finne ut mer om hvilke muligheter vi har for å ordne finansieringen. Ingenting skal få stå mellom meg og denne cupkampen. Det gjelder også en heller slunken lønnskonto. Cupeventyret skal jeg ha med meg. Så får det heller bare være at jeg blir nødt til å betale for det en stund i ettertid.

Kjip investering

Det er ikke mange ferieturer jeg ville vurdert å låne penger for å koste på meg. Men da gutta foreslo tur til Madeira i forfjor mens jeg stod uten jobb og penger stakk jeg innom forbrukslån-lav-rente.no for å se om jeg ikke kunne låne penger til turen. Det skulle vise seg å være en kjip investering. Viste seg nemlig at den naturskjønne portugisiske øya i Atlanterhavet store deler av året er inntullet i tåke. Det gjaldt så til de grader helga vi var innom.

Ronaldo o Club Nacional

For penger jeg knapt hadde råd til, fikk jeg oppleve hvordan det er å oppholde seg tre hele døgn inne i en sky. I det minste fikk vi med oss kamp til moderklubben til Cristiano Ronaldo – Club Nacional – selv om det ikke bare var enkelt å følge med i hva som skjedde ute på banen gjennom all tåka!

TOM VÅPEN, KONTROLLER

I Bosnia var det mange FN-soldater som aldri hadde holdt i et våpen, men som allikevel fikk utlevert våpen, da det er pålagt i en krigssituasjon. Dette skapte en del uønskede situasjoner. Hver lørdag hadde hele kompaniet oppstilling og måtte sørge for at våpenet ikke var ladet, og vi utførte tøm våpen, kontroller. Når du gjør dette skal du ta ut magasinet, tømme våpenet og så visuelt og fysisk kontrollere kammeret om det finnes en patron i kammeret. En lørdag var det en stakkars sykepleier med kun tre ukers kurs fra militæret i Norge som utførte prosedyren. Når hun trakk av mot asfalten, heldigvis, kom det et skudd som smalt så sinnsykt høyt, og vi som sto rundt trodde det var et angrep. Hun hadde ikke sjekket våpenet.

Slutt med våpen

Etter denne dagen ble det slutt med våpen på lørdagsoppstillingene. En annen gang var det en sjåfør som ikke gadd å gå ut av bilen for å tømme våpen, så han pekte våpenet ut av vinduet og utførte prosedyren. Foran han sto to sykepleiere som holdt på med samme prosedyre. Han hadde en patron i kammeret, som han ikke hadde sjekket, og skjøt et vådeskudd rett mellom de to sykepleierne. Før du melder deg til krigstjeneste i utlandet kan du søke på http://smslån-direkte.no/sms-lan-norge/ så slipper du kanskje skyte kollegaene dine.

Kjope ny bil

Jeg driver å vurderer om jeg skal kjøpe meg en ny bil. Jeg begynner å bli ganske så lei den jeg har nå og føler at jeg trenger en liten oppgradering. Jeg er ikke helt sikker på hva slags bil jeg vil ha enda, men jeg har vært litt rundt for å titte. Neste steg blir nok å prøvekjøre litt forskjellige biler for å se om de er deilige å kjøre. Jeg har allerede fått taksert bilen jeg har nå for å få et lite bilde av situasjonen. Jeg har satt meg en grense på hvor mye jeg skal bruke til denne nye bilen eventuelt. Jeg kommer selvfølgelig til å bruke de pengene jeg får fra den bilen jeg har nå pluss litt sparepenger jeg har. Men jeg har beregnet at jeg må låne 25000 for å få en bil i den klassen jeg ønsker.

Gleder meg veldig til å prøvekjøre

Jeg gleder meg veldig til å prøvekjøre de forskjellige bilene. Noen ganger så kan det jo være slik at bilene ser bra ut designmessig men at de ikke er så gode å kjøre. Så det vil bli spennende å se hvilken type jeg lander på til slutt. Jeg tenkte jeg skulle høre med noen av vennene mine for å se om de har noe å anbefale.

Fotballtur

Det er mye planlegging om dagen ettersom vi har tenkt oss til Brasil og VM i juni. Dette er noe vi har planlagt før vi visste om Norge gikk videre eller ikke. For å være helt ærlig så regnet vi vel ikke akkurat med at Norge skulle greie å kvalifisere seg. Det er jo ikke akkurat slik at Norge har vært så gode de siste årene. Det er noen tendenser med de nye unge spillerne som kommer nå så det går jo an å håpe at det kommer til å ta seg opp etter hvert.

Tilbaka till planleggingen

Tilbake til planleggingen, vi har jo spart opp til dette hele gjengen ettersom det kommer til å gå en del penger på denne turen. For det første så er det jo ikke så billig med en tur ned dit på dette tidspunktet, grunnet mesterskapet. Vi har en kamerat som måtte benytte seg av denne nettsiden http://xn--lne-30000-52a.no/lan-30000-uten-sikkerhet/. Men han er ikke akkurat kjent for å være så flink til å spare så det er jo opp til han hvordan han får til denne turen. Vi har allerede booket fly og hotell ettersom dette er noe vi måtte gjøre ganske tidlig. Men nå begynner det virkelig å nærme seg og alle gutta gleder seg som små unger på juleaften. Vi har fikset litt morsomme ting vi kan gjøre der nede og litt outfits som kanskje gjør oss synlige i mengden.

Utdrikningslag

I forrige helg så var jeg på utdrikningslag og det tror jeg er den beste jeg har vært med på så langt. Det er en av mine kamerater fra ungdomsskolen som skal gifte seg og han er jo så forelsket at man nesten spyr. Det er jo veldig hyggelig at han skal gifte seg da. Tilbake til utdrikningslaget. Forloveren hadde planlagt en hel dag med masse morsomheter. Det hele startet med at vi kidnappet brudgommen og han var virkelig overrasket. Han trodde at han og kameraten skulle ut på skytebanen ettersom det er en av hans hobbyer. Isteden så står det 12 gutter og skriver på han i døra. Deretter så hadde forloveren med seg det morsomste antrekket jeg noen gang har sett. Det var et diskokostyme med afro og hele pakka, vi holdt på å le oss i hjel. Han fikk også litt maling i ansiktet så han så litt brunere ut.

Neste stopp var gokart

Neste stopp var gokart, noe jeg ikke hadde gjort tidligere. Det var utrolig morsomt. Brudgommen måtte dessverre ta av afroen da for å få plass i hjelmen, men han så fremdeles ut som en dust stakkars. Forloveren fortalte at han hadde funnet dette stedet på nett når han surfet etter denne siden smslån-direkte.no for dig som trenger sms lån. Det er nok noe jeg kommer til å gjøre igjen. Etter det så var det vel rett og slett mye festing og andre morsomheter.