Monthly Archives: June 2014

TOM VÅPEN, KONTROLLER

I Bosnia var det mange FN-soldater som aldri hadde holdt i et våpen, men som allikevel fikk utlevert våpen, da det er pålagt i en krigssituasjon. Dette skapte en del uønskede situasjoner. Hver lørdag hadde hele kompaniet oppstilling og måtte sørge for at våpenet ikke var ladet, og vi utførte tøm våpen, kontroller. Når du gjør dette skal du ta ut magasinet, tømme våpenet og så visuelt og fysisk kontrollere kammeret om det finnes en patron i kammeret. En lørdag var det en stakkars sykepleier med kun tre ukers kurs fra militæret i Norge som utførte prosedyren. Når hun trakk av mot asfalten, heldigvis, kom det et skudd som smalt så sinnsykt høyt, og vi som sto rundt trodde det var et angrep. Hun hadde ikke sjekket våpenet.

Slutt med våpen

Etter denne dagen ble det slutt med våpen på lørdagsoppstillingene. En annen gang var det en sjåfør som ikke gadd å gå ut av bilen for å tømme våpen, så han pekte våpenet ut av vinduet og utførte prosedyren. Foran han sto to sykepleiere som holdt på med samme prosedyre. Han hadde en patron i kammeret, som han ikke hadde sjekket, og skjøt et vådeskudd rett mellom de to sykepleierne. Før du melder deg til krigstjeneste i utlandet kan du søke på http://smslån-direkte.no/sms-lan-norge/ så slipper du kanskje skyte kollegaene dine.

Kjope ny bil

Jeg driver å vurderer om jeg skal kjøpe meg en ny bil. Jeg begynner å bli ganske så lei den jeg har nå og føler at jeg trenger en liten oppgradering. Jeg er ikke helt sikker på hva slags bil jeg vil ha enda, men jeg har vært litt rundt for å titte. Neste steg blir nok å prøvekjøre litt forskjellige biler for å se om de er deilige å kjøre. Jeg har allerede fått taksert bilen jeg har nå for å få et lite bilde av situasjonen. Jeg har satt meg en grense på hvor mye jeg skal bruke til denne nye bilen eventuelt. Jeg kommer selvfølgelig til å bruke de pengene jeg får fra den bilen jeg har nå pluss litt sparepenger jeg har. Men jeg har beregnet at jeg må låne 25000 for å få en bil i den klassen jeg ønsker.

Gleder meg veldig til å prøvekjøre

Jeg gleder meg veldig til å prøvekjøre de forskjellige bilene. Noen ganger så kan det jo være slik at bilene ser bra ut designmessig men at de ikke er så gode å kjøre. Så det vil bli spennende å se hvilken type jeg lander på til slutt. Jeg tenkte jeg skulle høre med noen av vennene mine for å se om de har noe å anbefale.

Fotballtur

Det er mye planlegging om dagen ettersom vi har tenkt oss til Brasil og VM i juni. Dette er noe vi har planlagt før vi visste om Norge gikk videre eller ikke. For å være helt ærlig så regnet vi vel ikke akkurat med at Norge skulle greie å kvalifisere seg. Det er jo ikke akkurat slik at Norge har vært så gode de siste årene. Det er noen tendenser med de nye unge spillerne som kommer nå så det går jo an å håpe at det kommer til å ta seg opp etter hvert.

Tilbaka till planleggingen

Tilbake til planleggingen, vi har jo spart opp til dette hele gjengen ettersom det kommer til å gå en del penger på denne turen. For det første så er det jo ikke så billig med en tur ned dit på dette tidspunktet, grunnet mesterskapet. Vi har en kamerat som måtte benytte seg av denne nettsiden http://xn--lne-30000-52a.no/lan-30000-uten-sikkerhet/. Men han er ikke akkurat kjent for å være så flink til å spare så det er jo opp til han hvordan han får til denne turen. Vi har allerede booket fly og hotell ettersom dette er noe vi måtte gjøre ganske tidlig. Men nå begynner det virkelig å nærme seg og alle gutta gleder seg som små unger på juleaften. Vi har fikset litt morsomme ting vi kan gjøre der nede og litt outfits som kanskje gjør oss synlige i mengden.

Utdrikningslag

I forrige helg så var jeg på utdrikningslag og det tror jeg er den beste jeg har vært med på så langt. Det er en av mine kamerater fra ungdomsskolen som skal gifte seg og han er jo så forelsket at man nesten spyr. Det er jo veldig hyggelig at han skal gifte seg da. Tilbake til utdrikningslaget. Forloveren hadde planlagt en hel dag med masse morsomheter. Det hele startet med at vi kidnappet brudgommen og han var virkelig overrasket. Han trodde at han og kameraten skulle ut på skytebanen ettersom det er en av hans hobbyer. Isteden så står det 12 gutter og skriver på han i døra. Deretter så hadde forloveren med seg det morsomste antrekket jeg noen gang har sett. Det var et diskokostyme med afro og hele pakka, vi holdt på å le oss i hjel. Han fikk også litt maling i ansiktet så han så litt brunere ut.

Neste stopp var gokart

Neste stopp var gokart, noe jeg ikke hadde gjort tidligere. Det var utrolig morsomt. Brudgommen måtte dessverre ta av afroen da for å få plass i hjelmen, men han så fremdeles ut som en dust stakkars. Forloveren fortalte at han hadde funnet dette stedet på nett når han surfet etter denne siden smslån-direkte.no for dig som trenger sms lån. Det er nok noe jeg kommer til å gjøre igjen. Etter det så var det vel rett og slett mye festing og andre morsomheter.