Monthly Archives: July 2014

Mange alternativer å velge mellom

Endelig foreligger trekningen for neste runde i cupen! Og tror du sannelig ikke vi skal ti Trondheim for å spille mot selveste Rosenborg på Lerkendal. Cupfeberen står i taket. Dette kan bli vår sesong. Hvis vi bare finner en veg forbi RBK gjenstår det ikke mange andre storlag mellom oss og Ullevaal. Det sier seg selv at det blir tur til Trøndelag, ja! Har allerede ordnet billett til kampen. Hotell har blitt bestilt, og vi skal kjøpe flybilletter senere i kveld. Dette er jo sånt som man ikke kan måle i penger, men dessverre koster det jo uansett nettopp penger. Ganske så mye penger, faktisk.

Olike muligheter til å ordne finansieringen

Tror nesten vi må innom låne-penger-uten-inntekt.no/lane-penger-uten-kredittvurdering/ for å finne ut mer om hvilke muligheter vi har for å ordne finansieringen. Ingenting skal få stå mellom meg og denne cupkampen. Det gjelder også en heller slunken lønnskonto. Cupeventyret skal jeg ha med meg. Så får det heller bare være at jeg blir nødt til å betale for det en stund i ettertid.

Kjip investering

Det er ikke mange ferieturer jeg ville vurdert å låne penger for å koste på meg. Men da gutta foreslo tur til Madeira i forfjor mens jeg stod uten jobb og penger stakk jeg innom forbrukslån-lav-rente.no for å se om jeg ikke kunne låne penger til turen. Det skulle vise seg å være en kjip investering. Viste seg nemlig at den naturskjønne portugisiske øya i Atlanterhavet store deler av året er inntullet i tåke. Det gjaldt så til de grader helga vi var innom.

Ronaldo o Club Nacional

For penger jeg knapt hadde råd til, fikk jeg oppleve hvordan det er å oppholde seg tre hele døgn inne i en sky. I det minste fikk vi med oss kamp til moderklubben til Cristiano Ronaldo – Club Nacional – selv om det ikke bare var enkelt å følge med i hva som skjedde ute på banen gjennom all tåka!