Monthly Archives: August 2014

TV-spill på skjermen

Akkurat nå sitter jeg her i husets beste lenestol (strengt talt den eneste vi har) og ser på at noen spiller TV-spill. Det er en figur med maske og hvit genser som kjører motorsykkel. Den skal kjøre på en tilsynelatende ganske krevende bane og få tak i sånne store, gule mynter som ligger langs veien. Det sier pling hver gang man treffer dem. En ganske fin lyd, egentlig. Det ser litt morsomt ut. Selv har jeg ikke forsøkt det. Ikke fordi jeg ikke vil, men fordi jeg ikke har tenkt så mye over det. Dessuten har jeg ikke en slik fin flatskjerm-TV selv, men en gammel klumpe-TV.

Skal jeg skaffe meg en nyere variant? Er det noen som i det hele tatt eier en slik gammel mursteins-TV bortsett fra meg i disse dager? Hm. Jeg har funnet noe ganske interessant på internett da. Man kan låne penger på denne siden: http://låne3000.no. Hvis jeg skal gå for dette alternativet, må jeg nok lage en nedbetalingsplan først, så jeg vet at jeg kan betale det ned. Det er viktig! Nok om det.

Skapet er svart og høyt

Jeg var på utkikk etter sms lån uten kredittsjekk. Jeg ønsker meg nemlig et solid skap. Det har seg slik at det er et skap i rommet her, og det skapet er ikke mitt. Det er stort og høyt. Veldig stort. Lurer på hva som er inni der. Det har to skapdører og to sånne skuffer nederst. Kanskje det er klær inni der? Hvem vet? Han som bor her vet nok hva som er inni der. Oppå skapet ligger det en hjelm og en hatt og en rød dings som jeg ikke ser hva er.

Den har sånne man holder i for å åpne skapet. Hva er det det kalles det man holder i. Ah, håndtak er det. Så kan man åpne om man vil hvis man holder i disse håndtakene og drar. Nå fant jeg nettopp ut at det er klær som skjuler seg inni skapet. Ikke så spennende med andre ord. Klær må jo være et sted. Hade’a!