TOM VÅPEN, KONTROLLER

I Bosnia var det mange FN-soldater som aldri hadde holdt i et våpen, men som allikevel fikk utlevert våpen, da det er pålagt i en krigssituasjon. Dette skapte en del uønskede situasjoner. Hver lørdag hadde hele kompaniet oppstilling og måtte sørge for at våpenet ikke var ladet, og vi utførte tøm våpen, kontroller. Når du gjør dette skal du ta ut magasinet, tømme våpenet og så visuelt og fysisk kontrollere kammeret om det finnes en patron i kammeret. En lørdag var det en stakkars sykepleier med kun tre ukers kurs fra militæret i Norge som utførte prosedyren. Når hun trakk av mot asfalten, heldigvis, kom det et skudd som smalt så sinnsykt høyt, og vi som sto rundt trodde det var et angrep. Hun hadde ikke sjekket våpenet.

Slutt med våpen

Etter denne dagen ble det slutt med våpen på lørdagsoppstillingene. En annen gang var det en sjåfør som ikke gadd å gå ut av bilen for å tømme våpen, så han pekte våpenet ut av vinduet og utførte prosedyren. Foran han sto to sykepleiere som holdt på med samme prosedyre. Han hadde en patron i kammeret, som han ikke hadde sjekket, og skjøt et vådeskudd rett mellom de to sykepleierne. Før du melder deg til krigstjeneste i utlandet kan du søke på http://smslån-direkte.no/sms-lan-norge/ så slipper du kanskje skyte kollegaene dine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>