Mange alternativer å velge mellom

Endelig foreligger trekningen for neste runde i cupen! Og tror du sannelig ikke vi skal ti Trondheim for å spille mot selveste Rosenborg på Lerkendal. Cupfeberen står i taket. Dette kan bli vår sesong. Hvis vi bare finner en veg forbi RBK gjenstår det ikke mange andre storlag mellom oss og Ullevaal. Det sier seg selv at det blir tur til Trøndelag, ja! Har allerede ordnet billett til kampen. Hotell har blitt bestilt, og vi skal kjøpe flybilletter senere i kveld. Dette er jo sånt som man ikke kan måle i penger, men dessverre koster det jo uansett nettopp penger. Ganske så mye penger, faktisk.

Olike muligheter til å ordne finansieringen

Tror nesten vi må innom låne-penger-uten-inntekt.no/lane-penger-uten-kredittvurdering/ for å finne ut mer om hvilke muligheter vi har for å ordne finansieringen. Ingenting skal få stå mellom meg og denne cupkampen. Det gjelder også en heller slunken lønnskonto. Cupeventyret skal jeg ha med meg. Så får det heller bare være at jeg blir nødt til å betale for det en stund i ettertid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>