Skapet er svart og høyt

Jeg var på utkikk etter sms lån uten kredittsjekk. Jeg ønsker meg nemlig et solid skap. Det har seg slik at det er et skap i rommet her, og det skapet er ikke mitt. Det er stort og høyt. Veldig stort. Lurer på hva som er inni der. Det har to skapdører og to sånne skuffer nederst. Kanskje det er klær inni der? Hvem vet? Han som bor her vet nok hva som er inni der. Oppå skapet ligger det en hjelm og en hatt og en rød dings som jeg ikke ser hva er.

Den har sånne man holder i for å åpne skapet. Hva er det det kalles det man holder i. Ah, håndtak er det. Så kan man åpne om man vil hvis man holder i disse håndtakene og drar. Nå fant jeg nettopp ut at det er klær som skjuler seg inni skapet. Ikke så spennende med andre ord. Klær må jo være et sted. Hade’a!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>