TV-spill på skjermen

Akkurat nå sitter jeg her i husets beste lenestol (strengt talt den eneste vi har) og ser på at noen spiller TV-spill. Det er en figur med maske og hvit genser som kjører motorsykkel. Den skal kjøre på en tilsynelatende ganske krevende bane og få tak i sånne store, gule mynter som ligger langs veien. Det sier pling hver gang man treffer dem. En ganske fin lyd, egentlig. Det ser litt morsomt ut. Selv har jeg ikke forsøkt det. Ikke fordi jeg ikke vil, men fordi jeg ikke har tenkt så mye over det. Dessuten har jeg ikke en slik fin flatskjerm-TV selv, men en gammel klumpe-TV.

Skal jeg skaffe meg en nyere variant? Er det noen som i det hele tatt eier en slik gammel mursteins-TV bortsett fra meg i disse dager? Hm. Jeg har funnet noe ganske interessant på internett da. Man kan låne penger på denne siden: http://låne3000.no. Hvis jeg skal gå for dette alternativet, må jeg nok lage en nedbetalingsplan først, så jeg vet at jeg kan betale det ned. Det er viktig! Nok om det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>