Utdrikningslag

I forrige helg så var jeg på utdrikningslag og det tror jeg er den beste jeg har vært med på så langt. Det er en av mine kamerater fra ungdomsskolen som skal gifte seg og han er jo så forelsket at man nesten spyr. Det er jo veldig hyggelig at han skal gifte seg da. Tilbake til utdrikningslaget. Forloveren hadde planlagt en hel dag med masse morsomheter. Det hele startet med at vi kidnappet brudgommen og han var virkelig overrasket. Han trodde at han og kameraten skulle ut på skytebanen ettersom det er en av hans hobbyer. Isteden så står det 12 gutter og skriver på han i døra. Deretter så hadde forloveren med seg det morsomste antrekket jeg noen gang har sett. Det var et diskokostyme med afro og hele pakka, vi holdt på å le oss i hjel. Han fikk også litt maling i ansiktet så han så litt brunere ut.

Neste stopp var gokart

Neste stopp var gokart, noe jeg ikke hadde gjort tidligere. Det var utrolig morsomt. Brudgommen måtte dessverre ta av afroen da for å få plass i hjelmen, men han så fremdeles ut som en dust stakkars. Forloveren fortalte at han hadde funnet dette stedet på nett når han surfet etter denne siden smslån-direkte.no for dig som trenger sms lån. Det er nok noe jeg kommer til å gjøre igjen. Etter det så var det vel rett og slett mye festing og andre morsomheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>