Fotballtur

Det er mye planlegging om dagen ettersom vi har tenkt oss til Brasil og VM i juni. Dette er noe vi har planlagt før vi visste om Norge gikk videre eller ikke. For å være helt ærlig så regnet vi vel ikke akkurat med at Norge skulle greie å kvalifisere seg. Det er jo ikke akkurat slik at Norge har vært så gode de siste årene. Det er noen tendenser med de nye unge spillerne som kommer nå så det går jo an å håpe at det kommer til å ta seg opp etter hvert.

Tilbaka till planleggingen

Tilbake til planleggingen, vi har jo spart opp til dette hele gjengen ettersom det kommer til å gå en del penger på denne turen. For det første så er det jo ikke så billig med en tur ned dit på dette tidspunktet, grunnet mesterskapet. Vi har en kamerat som måtte benytte seg av denne nettsiden http://xn--lne-30000-52a.no/lan-30000-uten-sikkerhet/. Men han er ikke akkurat kjent for å være så flink til å spare så det er jo opp til han hvordan han får til denne turen. Vi har allerede booket fly og hotell ettersom dette er noe vi måtte gjøre ganske tidlig. Men nå begynner det virkelig å nærme seg og alle gutta gleder seg som små unger på juleaften. Vi har fikset litt morsomme ting vi kan gjøre der nede og litt outfits som kanskje gjør oss synlige i mengden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>