Kjope ny bil

Jeg driver å vurderer om jeg skal kjøpe meg en ny bil. Jeg begynner å bli ganske så lei den jeg har nå og føler at jeg trenger en liten oppgradering. Jeg er ikke helt sikker på hva slags bil jeg vil ha enda, men jeg har vært litt rundt for å titte. Neste steg blir nok å prøvekjøre litt forskjellige biler for å se om de er deilige å kjøre. Jeg har allerede fått taksert bilen jeg har nå for å få et lite bilde av situasjonen. Jeg har satt meg en grense på hvor mye jeg skal bruke til denne nye bilen eventuelt. Jeg kommer selvfølgelig til å bruke de pengene jeg får fra den bilen jeg har nå pluss litt sparepenger jeg har. Men jeg har beregnet at jeg må låne 25000 for å få en bil i den klassen jeg ønsker.

Gleder meg veldig til å prøvekjøre

Jeg gleder meg veldig til å prøvekjøre de forskjellige bilene. Noen ganger så kan det jo være slik at bilene ser bra ut designmessig men at de ikke er så gode å kjøre. Så det vil bli spennende å se hvilken type jeg lander på til slutt. Jeg tenkte jeg skulle høre med noen av vennene mine for å se om de har noe å anbefale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>