Om Trygveseim.no

Velkommen til min blogg! Her skriver jeg om alt det som opptar meg i livet. Min største interesse er personlig økonomi. Dette temaet har derfor en spesiell plass på denne bloggen.

Helt fra ungdommen har jeg vært opptatt av å gjøre smarte valg i egen økonomi. Dette har resultert i at jeg har brukt mye tid på å finne de beste alternativene. Jeg har undersøkt alt fra flybonus til kredittkort, og gunstige tilbud på shopping. Hver dag tenker jeg på hvordan jeg kan spare penger på en smart måte.

Jeg vil tro det er mange som kunne hatt behov for noe av den kunnskapen jeg sitter på. Derfor deler jeg litt av det jeg vet med dere. I tillegg skriver jeg personlige blogginnlegg om hverdagslivet, og andre ting som opptar meg. Ingenting er mer gledelig enn om leserne kan engasjere seg i det jeg omtaler. Derfor er jeg alltid glad når noen skriver en kommentar eller tar kontakt.